Επιστροφές - Ακυρώσεις

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους μέσα σε διάστημα επτά (7) εργάσιμων ημερών από την στιγμή της παραλαβή τους στις εξής δύο περιπτώσεις:

1) Σε κάθε περίπτωση που σας παραδόθηκαν – υπαιτιότητα της D Option ΙΚΕ – διαφορετικά προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε.

2) Σε κάθε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητά του ή επιμέρους εξαρτήματα του.

Το κόστος των μεταφορικών επιστροφής και αποστολής στις δύο παραπάνω περιπτώσεις βαρύνει την D Option ΙΚΕ.

Επίσης έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους μέσα σε διάστημα επτά (7) εργάσιμων ημέρων από την στιγμή της παραλαβής τους μόνο στις εξής δύο περιπτώσεις:

 

1) Με άλλα προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει .

2) Με άλλα προϊόντα με επιπρόσθετο τίμημα απο αυτό που έχετε καταβάλει .

Το κόστος των μεταφορικών αποστολής και επιστροφής σε αυτές τις δύο περιπτώσεις βαρύνει τον αγοραστή.

Για όλες τις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων το προς επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόν θα πρέπει:

1) Να συνοδεύεται από τα πρωτότυπα έγγραφα (τιμολόγιο ή απόδειξη) που συνόδευαν το προϊόν κατά την παράδοση.

2) Το προϊόν να είναι σε αρίστη κατάσταση χωρίς χτυπήματα ή άλλα σημάδια, με την πλήρη και χωρίς φθορές συσκευασία του καθώς και τυχόν παρελκόμενα που εμπεριέχονται στην συσκευασία.

3) Να έχουν επιστραφεί σε διάστημα επτά (7) ημερών από την στιγμή της παραλαβή τους.

Αν έστω και μία από τις τρείς παραπάνω περιπτώσεις δεν ισχύει τότε η επιστροφή του προϊόντος είναι αδύνατη.

Επιστροφές ή Αντικαταστάσεις γίνονται δεκτές αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ή εγγράφου αιτήματος με e-mail και αφού πρώτα τα επιστρεφόμενα προϊόντα καθώς και η συσκευασία τους θα ελεγχθούν ως προς την κατάσταση τους από την επιχείρηση μας και κριθούν κατάλληλα από εμάς για να τα αποδεχτούμε .

Προσοχή!  Μερικά από τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν κάποια διαφορά στις αποχρώσεις των χρωμάτων σε σχέση με τις φωτογραφίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα μας .

Η D Option ΙΚΕ δεν ευθύνεται για την παραπάνω περίπτωση καθώς είναι αδύνατο να υπάρξει 100 % πιστότητα από μια φωτογραφία η οποία καλείται να καλύψει όλες τις αποχρώσεις των χρωμάτων που δύναται να υπάρχουν σε ένα προϊόν, καθιστώντας έτσι αδύνατη την επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατόν να γίνει σε οποιαδήποτε φάση πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αποστολής των προϊόντων από την courier (δηλαδή μέχρι 15:00 τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, και μέχρι 13:00 την ημέρα Σάββατο)

Εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική διαδικασία της παραγγελίας και δεν έχει ξεπεράσει το χρονικό όριο που αναφέρεται παραπάνω μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2894031527 ή 6944243044