Τρόποι Αποστολής

Παράδοση στον χώρο σας (με courier*)

* Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS.

Για ιδιαίτερα ογκώδη ή βαριά αντικείμενα (όπως ενισχυτές, καμπίνες κιθάρας ή μπάσου) η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS ή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας κατόπιν γραπτής αναφοράς στην παραγγελία σας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή των εμπορευμάτων με διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών ή μεταφορική εταιρεία της προτίμησής σας θα πρέπει να το αναφέρετε γραπτά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτή την περίπτωση τα οποιαδήποτε έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον αγοραστή και επίσης τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή.

Τόπος Παράδοσης:

Εφόσον επιλέξετε να γίνει η παράδοση στον χώρο σας παρακαλώ γνωστοποιήστε μας την ακριβή διεύθυνση παράδοσης για την παραγγελία σας καθώς και το διάστημα ωρών που θα βρίσκεστε στο χώρο παράδοσης.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι παραδόσεις των εμπορευμάτων γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00 και Σάββατο από 09:00 έως 14:00 (εξαιρούνται επίσημες αργίες).

Χρόνος Παράδοσης:

Η εταιρεία μας αποστέλλει την παραγγελία σας (εφόσον τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει είναι διαθέσιμα)

Οι χρόνοι παράδοσης είναι οι εξής:

Εντός δύο εργάσιμων ημερών στην Αθήνα.

Εντός δύο ή τριών εργάσιμων ημερών στα νησιά της Ελλάδας.

Εντός τριών η τεσσάρων εργασίμων ημερών στις δυσπρόσιτες περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.

Οι ανωτέρω προθεσμίες ισχύουν:

Για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 11:00 έως 15:00 και Σάββατο από 11:00 έως 13:00 και ΔΕΝ ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.